Fra sundhed til grøn energi!

Den ”bette” cykelhandler i Frøstrup har så travlt, at han nu ansætter ægtefællen Majbritt til at passe butikken i Knallert og Cykelforretningen. Majbritt Sloth Nielsen er i dag ansat i Sundhedsplejen i Thisted Kommune. Her kører hun til de daglige besøg hos medborgere i en af kommunens velkendte røde biler, men det bliver nu sat på pause efter 2o år på landevejen. Nu er det cykler og tilbehør, som skal ha’ den daglige omsorg. – Det cykler bare derud af, og det er helt vildt, fortæller ægtefællen, cykelhandlen Mogens Lund Nielsen, der har 30 år i hænderne, som cykel- og knallertmekaniker. – Det var lige før vi blev ramt af stress sidste å. Salget er simpelthen eksploderet, og det samme er værkstedsarbejdet, siger Mogens Lund Nielsen, der for øvrige rundede 50 år i sidste uge. – Vi har sammen truffet beslutningen om, at Majbritt fra 1. marts og sommeren over, bliver medhjælpende hustru og ansat til at passe butikken og møde kunderne. Så må vi så se tiden an, fortæller den ”bette” cykelhandler, som han ynder at kalde sig. 

Majbritt Sloth Nielsen vil fremover møde kunderne i butikken og i telefonen. -Jeg bliver ansvarlig for butikken, bogholderi og serviceaftaler samt salg af cykler og tilbehør – altså en rigtig blæksprutte. – Selve værkstedsarbejdet er det jo kun Mogens, som kan fixe. Men jeg kan vel justere et sæde og pumpe luft, siger Majbritt, der fortæller, at hun har fået en fin behandling af Kommune med ½ års orlov. – Mogens og jeg skal være sammen både privat og i forretningsmæssigt i håb om, at vi kan få en mere struktureret dagligdag – og dermed også lidt mere fritid til os selv, siger Majbritt Sloth Nielsen. Hun bliver også ansvarlig for, at tilrettelægge de ugentlige afhentninger til reparation fra kunderne i området 7700, 7730, 7742, og 7741. – Nu er det jo ikke sådan, at jeg ”render af æ pind”, siger Mogens Lund Nielsen. Vi er i samme bygning, og jeg med råd og vejledning. -Men min arbejdsplads bliver værkstedet med fokus på reparationerne, og det kan da møj nem’ udfylde min hverdag og mere til, fortæller den travle cykelforhandler i Frøstrup.

Hjælpecykler 

Frøstrup Knallert- og Cykelforretning har ved at specialisere sig fundet en niche med salg af certificerede 3- hjuls- og tosædet el-handicapcykler til plejehjem. Forretningen har også fået en lad-elcykler til kørestolsbrugere, så nu får de handicappede sammen med deres plejer en sikker transport ud på gader og stier og masser af frisk luft. I januar måned havde vi bestillinger på ikke mindre end 2 af disse specialcykler, og det er møj’ beæret over, fortæller cykelhandleren, der også glæder sig over et godt 2020 – Det blev faktisk et ret godt år for vor bette butik, slutter den ”bette” cykelhandler.

Cykel branchens kvalitets stempel ”Tjekket og Godkendt” passer fint sammen med ægtefællerne nu skal arbejde sammen i Cykelforretningen og det tilhørende værksted fra 1. marts.