Den ”bette cykelhandler” og æ kun’

Velkommen til ”Den bette cykelhandlers” hjemmeside.  Det er kun et udpluk af vort varelager, som du kan se her på siden. Vi har et pænt udvalgt i butikken – så ring blot til os – eller besøg os i butikken i Frøstrup

Du finder Frøstrup Cykel- Knallert og Scooter butik i Frøstrup midt i det naturskønne Hannæs område i Nordvestjylland. Frøstrup er hovedstaden på Hannæs og nærmeste storbyer er Thisted med og Fjerritslev, hvortil der er ca. 22 km

Jeg hedder Mogens og har 30 års erfaring i værksted og salg. Jeg blev udlært i 1990 i Fjerritslev Cykelforretning. Derefter har jeg haft 15 gode år hos Østbyens Cykelforretning i Thisted sammen med ejeren Visti. Her lærte jeg alt om faget, håndværket og kundepleje, og det kunne jeg ta’ med mig, da jeg selv åbnede cykelbutikken i Frøstrup for 15 år siden. Maibritt og jeg blev gift i 1998. Vi har to voksne piger – så det er en lille familievirksomhed, hvor Maibritt styrere al fakturering og regnskab, når ikke hun er på job i Hjemmeplejen.

Mogens Lund Nielsen

Den “bette cykelhandler”

Familien

Maibritt er født og opvokset i Østerild. Hun har hjemmeplejen, som hovederhverv.

Mogens er født og opvokset i Frøstrup på Hannæs.

Sammen har vi to søde piger, tøws vi sil’. Ældste datter, Kristina bor i Thisted og uddanner sig til ambulanceredder. Yngste datter, Amalie bor hjemme og har i sommeren 2020, bestået HHX – eksamen. 

Værksted og butik under egen fod

-Folk her i byen rystede på ”djer hur”.

Nu er han da bløwn hiiiiil towlig ham Mogens. Åbner en cykelforretning i Frøstrup!, Hvem skulle komme og købe cykler. Sådan var folkestemningen dengang for 15 år siden, da jeg forlod ”garagen” derhjemme.

Det var nemlig så’n, at jeg fik lov til at overtage Carl Bisgaards Auto- og Shell-værksted midt i Frøstrup by. Det var sandelig ikke alle og enhver, han ville sælge til. Nej, mit held, var, at jeg ville beholde værkstedet.

Her var alt, hvad jeg skulle bruge for at starte op ”med foden under eget bord”. Men, det var dog sværere, end bare lige. Jeg skulle betale forlods, når jeg skulle have varer købt hjem. For cykelfirmaerne havde nok ikke den helt store fidus til den ”bette cyklehandler” derude på landet. Det er lidt anderledes i dag. Både lokale og turister flokkes i dag, nøjagtig som de store fugletræk, ænder, gæs, traner og ørne, der har deres ruter over by og marker på vej til Vejlerne.