Landsby i Danmark med kaliber

Området er naturskønt og ligger mellem Limfjorden og Vesterhavet. Her er ro. Her finder du fred i sjælen. Og her er basis for et haw af gå – og cykelruter i en natur, der spærrer både ”mund og øjne åben”.  På Hannæs finder du også byerne Østerild, Glæde, Hjardemål, Øsløs Vesløs, Tømmerby, Bjerget, Lildstrand og Bulbjerg. En af de Danmarks historiens kendte forfattere mm, Johan Skjoldborg, er født i Øsløs.

Mange familier fra Østdanmark og Sjælland har sommerboliger i området, der også er en perle for naturelskere, jægere og lystfiskere.

Hannæs

Landsbyen Frøstrup er centerbyen på Hannæs. Lyder det lidt kedeligt, så kig lige herud og se, hvad byen rummer. Ud over en meget aktivt erhvervsliv med alle håndværksvirksomheder og med de verdenskendte Dolle Trapper og JANY, som de store arbejdspladser. Byen har også en stor Dagligbrugs, Forsamlingshus og  Kro, Thy Event & Naturcenter m/mad ud af huset og restaurant og overnatning, Børnepasning, Ridecenter, Lægehus, Plejehjem, By- og kunstmuseum, Specialværksted, Automekaniker, Møbelpolster, Tækkerfirma, Entreprenør og Vognmænd, lokal sparekasse samt fjernvarmeværk, genbrugsplads og Falck station. Lad os også lige nævne Thy Lejren, som fra 1970 var med til at gøre området kendt globalt og viden om, nu sammen med verdens største vindmøllepark få kilometer fra byen.

Der er et unikt fritidsliv & forenings aktivitet i byen – og et meget stærkt sammenhold.